Termékek Menü
0
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT + Ajándék szerelékes láda Katt rá a felnagyításhoz

Youtube videók

CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT + Ajándék szerelékes láda

Ár:
36.500 Ft
24.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 19999-570

Leírás

CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT

 

A szett tartalma két-két darab Carp Hunter  Plus Feeder (360 cm, 40-80 gramm dobósúly) bot, nyeletőfékkel ellátott Carp Hunter Feeder Runner 6000 orsóval, valamint egy rod-pod.

 

Kiegészítőként két tekercs Power Feeder zsinór, 40 kilogrammig terhelhető digitális mérleg, illetve merítő-és haltartóháló került. Tökéletes választás a feeder  módszer kedvelőinek.

 

Ajándék: FISHING BOX ANTARES 4 01203

 

Az Energo Team Antares doboz család legkisebb tagja. Gyermek horgászok kedvelt ládikája. A kezdő- és alapfelszelés elengedhetetlen kellékei kényelmesen elférnek benne. Sokan azért kedvelik, mert a válltáskában könnyedén elhelyezhető, és a napi úszózás, fenekezés, feederezés, netán a pergetés apróságait tárolják benne. A ládika fedelét felnyitva egy kiemelhető tálcát találunk benne, alatta pedig a tágas tároló rekeszt. Olasz alapanyaga révén kiváló minőségű, ellenáll minden külső hatásnak. Masszív patentzárja és erős fogantyúja kibírja a legnagyobb igénybevételt is. Minden korosztály megtalálja benne a praktikumot. Fontos ! Ezt az univerzális szerelékes ládát a mindennapi élet számos területén alkalmazhatjuk, használhatjuk. Kiválóan alkalmas szerszámok, csavarok, és egyéb eszközök tárolására, és szállítására.

 

Méret: 26x15x12 cm