Termékek Menü
0
Jubileumi Boilie Meritő szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Boilie Merítő szett

Ár:
20.270 Ft
14.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-044
Várható szállítás: 2018. április 02.

Leírás

A bojlis horgászat elképzelhetetlen a megfelelő minőségű merítő és egy pontos mérleg nélkül.

 

A 180 cm hosszú 2 részes Carp Hunter merítőnyél kétkezes markolattal ellátott, karbon alapanyagú teleszkópos merítőnyél, ami kifejezetten nagytestű pontyok, amurok megszákolására lett kifejlesztve. Teleszkópos kivitelének köszönhetően nagy előnye a szállítási hossza, hiszen a 180 cm vagy hosszabb, egyrészes merítőknél ez nagy problémát szokott okozni.

 

Nagyméretű bojlis Carp Hunter merítőfej került még a csomagba, mely amellett, hogy hatalmas, könnyen kezelhető is. A hal megmerítése után a szárait könnyedén ki tudjuk húzni a központi részből. Ez annak köszönhető, hogy a központi rész műanyagból van, amin könnyen csúszik a fém borítás, ami a száron. Persze, attól, hogy műanyag megfelelően strapabíró is, a merítés során biztosan nem törik szét. De szétcsúszni sem fog, mivel a merítés során egymásnak feszülnek az anyagok. A háló anyaga nagyon selymes, nem sérti fel a halak nyálka rétegét. Szárai 85 x 85 centiméteresek, mélysége majdnem 1 méter, így hatalmas amurok és rekordlistás pontyok is elférnek benne, biztonsággal megmeríthetők.

 

De a kifogott halat meg is kell mérni! Ehhez egy profi mérleg kell!

 

Úgy, mint az IBCC hivatalos analóg mérlege. Itt nincs hibás mérés lemerült elem miatt. A gravitációs erő viszonylagos állandósága mellett, a mutató kilengésének egyedüli fokmérője a kifogott halunk tömege.