Termékek Menü
0
Jubileumi Bojlis szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Bojlis szett

Ár:
73.000 Ft
59.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-029

Leírás

Minőségi összeállítást kínálunk a horgászoknak, melynek alapja 2 db 3,60-as ET Rubin Boilie 2 részes, 3,5 librás kivitelben. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.

 

Az orsóra 2 db Kamasaki Comet Runner kerül, mely a 2017-es év népszerű újdonsága. Klasszikus kialakítású fém dob jellemzi, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után. Sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével.

 

Összeállított felszerelésünket egy Carp Expert Neo Compact Rod Podra tudjuk ráhelyezni, mely magában hordozza a csúcsminőségű rod podok tulajdonságait is. Kiválóan megfelel egy általános hétvégi horgászatra, mert kb. 2 perc alatt összeszerelhető és kevés helyet foglal. Tökéletes maximum 4 db bojlis vagy fenekező botnak, de akár feederbottal is használhatjuk

 

Jellemzők:

 

Állítható szélesség:    70 cm – 124 cm

 

Állítható magasság:    37 cm – 83 cm

 

Teljes szett súlya    ~ 2.55 kg

 

Váz anyaga:    alumínium

 

Bottartó adapterek száma:    4 db / kereszttartó

 

Adapter rögzítése:    2 db fix pontos / 2 db állítható

 

Kereszttartó magassága:    állítható

 

Rögzítések típusa:    műanyag bütykös kar

 

Tartóláb típusa:    4 db teleszkópos

 

A rod podra Swingerek és Black Fighter elektromos kapásjelzők kerültek. A megakasztott hal partra segítéséről pedig Carp Hunter merítő szett gondoskodik, mely egy 180 cm-es 2 részes nyélből és egy 85cm szárhosszúságú merítőfejből áll.

 

A horgászat végeztével pedig felszerelésünket egy 3 rekeszes Carp Expert Standard Bojlis botzsákba csomagolhatjuk el, hogy ne sérülhessen a szállítás során. Az orsók, párnázott orsótartó rekeszekbe kerülnek, így teljes mértékben védve vannak a külső behatásoktól és attól, hogy egymásnak verődjenek. A bot tagjait, szalagokkal tudjuk a botzsák belsejéhez rögzíteni, így az elmozdulás és a szerelékek összekeveredése kizárt. A botzsák anyaga, vastag gyöngyvászon, mely nem csak esztétikus, de nagyon strapabíró is! Kis odafigyeléssel 10 év múlva is ebből a táskából vehetjük elő kedvenc botjainkat a vízparton.