Termékek Menü
0
Jubileumi Bolo szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Bolo szett

Ár:
18.090 Ft
12.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-031
Várható szállítás: 2018. március 28.

Leírás

A finomszerelékes horgászat egyik igen érdekes és sportszerű formája a bolognai botos horgászat. Szépen kontrolláltan engedjük végig úszónkat az etetés vonalában, ahol a szedegető keszegek márnák bármikor víz alá ránthatják és megkezdődhet a fárasztás.


 


Az 5 méteres Supreme Slim Bolo egy igen karcsú horgászbot, átmérője 20 mm. Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás, ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk. Az IM7-es Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Említést érdemel a bot gyorsasága! A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.


Ehhez a bothoz tökéletesen dukál az a Signol orsó, mely 2000-es méretét tekintve kellő zsinórkapacitással rendelkezik és masszivitása is megvan egy rekordlistás márna partra segítéséhez. Egészen vékony 0,16-os főzsinórral is használhatjuk, a precíz fékrendszeren nem fog múlni a siker. Tányérkerekes meghajtás és kategóriájához képest igen sok csapágy jellemzi (7+1). Tartóssága egy bolognai boton években mérhető.


Kezdő és haladó horgászok részére egyaránt kiváló összeállítás.