Termékek Menü
0
Jubileumi Csukázó szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Csukázó szett

Ár:
23.205 Ft
14.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-030
Várható szállítás: 2018. március 27.

Leírás

Egy úszós, vagy fenekezős csukázásnak nincsenek nagy igényei a felszerelés tekintetében. Ám mi mégis olyan szettet hoztunk össze, mellyel élmény a horgászat, a bedobás pillanatától a hal partra segítéséig.


Ehhez szükségünk van egy kellően gerinces ám, nem túl durung horgászbotra. A gerincesség nagyon fontos rablóhalas horgászatnál, mivel a kemény rablóhal pofába csak így tudjuk jól beakasztani a horgunkat. SiC gyűrűsorral készül, ami garancia a jó minőségre. A bot szállítási hossza 100 cm alatti, így bárhová kényelmesen magunkkal vihetjük.


Erre kerül egy 5000-es Banax Iris orsó, mely kiváló minőségével már hosszú évek óta kivívja a horgászok elismerését. Már külseje is azt sugallja, hogy egy megbízható orsót tartunk kezünkben. A könnyed futásról 5 darab csapágy gondoskodik, ebből egy a mai kornak megfelelő tűgörgős. Emellett értékét növeli a letapadás mentes fékrendszer is.


Speciális főzsinór, 0,25 mm-es méretben is növeli a szett értékét, ugyanúgy, mint a csukázó úszó és a wolfrám előke, melyet már kétágú horoggal szereltünk.