Termékek Menü
0
Jubileumi Elite szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Elite szett

Ár:
37.890 Ft
29.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-039
Várható szállítás: 2018. április 02.

Leírás

Az Elite feederünk egy olyan termék volt a cég palettáján, amely bevezette a modern megjelenésű és minőségű horgászbotjainkat a horgász köztudatba.


 


3,90-es és 4,20-as változatával óriási távolságok váltak elérhetővé, míg a rövidebb testvérrel a 100 méteren belüli pontyok kerültek célkeresztbe. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen. A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét. Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. A 3 féle hosszhoz egyaránt 60-120 gramm dobósúly tartomány párosul, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók folyóvizeink többsége. Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával sem sérüljön meg. A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.


Ehhez a bothoz megfelelő minőséget a Banax Helicon kisebbik változata, a 60 NF nyújt. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást hat darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják. Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik.


Áttétel: 4,8:1


Csapágyak: 5+1


Dob: Fém + Grafit pótdob


Tömege: 420 gr


Zsinórkapacitás: 0,37mm/ 230m


Egy igen jó távdobó felszerelést kapunk ezzel a szettel, melynél figyeljünk oda a dobóelőke használatára!