Termékek Menü
0
Jubileumi Filéző szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Filéző szett

Ár:
14.520 Ft
11.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-045
Várható szállítás: 2018. március 26.

Leírás

A kifogott halat sokan szeretik valamilyen módon elkészíteni és jóízűen elfogyasztani. Ehhez szükség van egy olyan szettre, mellyel könnyedén meg tudjuk pucolni.


A legfontosabb elem a filézőkés!


Az ET OUTDOOR FILÉZŐKÉS rozsdamentes acélból készült, lágy pengéjének köszönhetően pillanatok alatt pucolhatjuk meg a kifogott halat. Konyhai, egyéb használatra is tökéletesen alkalmas, húsok filézéséhez, szeleteléséhez. Praktikus műanyag tokkal kerül forgalomba.


Ezután következik a haltisztító deszka.


Az igazán finom halételek elkészítése az alapanyagok előkészítésén múlik!


A különféle halfajok megtisztítása különféle technikákat igényel. Legfőképpen a pikkelyezés a pucolás legsarkalatosabb pontja.


Eddig egy hagyományos vágódeszkán kellett a kiszemelt halat a pikkelyektől megszabadítani, ami nem egy könnyű feladat. Ha nagyméretű hallal szerettünk volna elbánni, nagyméretű deszkát kellet használnunk. Ennek a tárolása, főleg egy kisebb lakásban igen nehézkes volt. Miután megtaláltuk a megfelelő méretű deszkát, valahogy meg kellett küzdenünk a rajta lévő hal stabilizálásával. Ez valljuk be soha sem sikerült igazán. Így amellett, hogy a hal megtisztítása hosszadalmas volt, még balesetveszélyes is. Továbbá késeink élét is nagyban csorbította ez a művelet.


A kényelmes vízparti elhelyezkedésért a szetthez adunk egy ET Outdoor 3 lábú széket, mely könnyű, könnyen szállítható.


Ezen felül még egy Digitális mérleg is került a csomagba, mely beépített Ledes lámpával rendelkezik.