Termékek Menü
Jubileumi Giant Háló szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Giant Háló szett

Ár:
14.470 Ft
9.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: 990 Ft
Cikkszám: 12045-050
Várható szállítás: 2018. május 01.

Leírás

A horogra került halak megérdemlik a megfelelő bánásmódot!


Gondolunk itt a kellően nagy merítőre és a haltartóra, melyben a horgászat végezetéig élve tarthatók.


A Carp Expert Neo Giant Merítő hosszúsága 240 cm, mely akkor jön jól, ha magas partról szákolunk, vagy a még messzebb lévő halat meg tudjuk szákolni. Természetesen nem muszáj teljes hosszban használni, ha nem húzzuk ki a teleszkópos nyelet csónakban is nagy segítséget nyújt. Masszív nyéllel rendelkezik. Azért ha amur akad a horgunkra, fárasszuk ki rendesen, mert mint tudjuk az amurnál nincs erősebb! A szárainak hossza 70 cm, mélységei is nagyjából ennyi, így kapitális halakat is megmeríthetünk vele. Egyre vigyázzunk, hogy a halat ne emeljük ki vele, hanem miután a merítő szárai a víz felszíne felé kerülnek, húzzuk ki a part felé és a központi részénél (ahonnan a szárak indulnak) megfogva emeljük ki a halat vele. Erősített lehajtható fejjel rendelkezik, mely nem az a típus, ami 1 év alatt tönkremegy, vagy bármikor letörhet. Ez egy tartós darab.


Mivel nem fix fejes, így szállítási hossza is igen kedvező. Tökéletesen be lehet tenni egy bottartó zsák erre alkalmas részébe.


A merítés után a kifogott halat élve kell tartanunk, például ebben a kézi kötésű extra erős haltartóban, melybe kevésbé akad bele a bognártüske, ha bele is akad könnyedén, a háló károsodása nélkül kiszedhető. 3 mm-es lyukbősége megfelel a tenyérnyi és annál nagyobb halak életben tartásához. A fém keret biztosítja, hogy a háló ne essen rá a tárolt halakra, így azok könnyedén mozoghatnak benne. Szája könnyedén és gyorsan elköthető, így biztosak lehetünk benne, hogy az elejtett hal, már később sem menekül.


Ha halainkat meg szeretnénk mérni, rendelkezésünkre áll egy 4 kilós mérleg is, mellyel pontosan megállapíthatjuk, mekkora hallal sikerült megküzdenünk.