Termékek Menü
0
Jubileumi Intruder Crystal szett 3,60-as bottal Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Intruder Crystal szett 3,60-as bottal

Ár:
30.690 Ft
15.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-035
Várható szállítás: 2018. március 27.

Leírás

Az Arno Intruder Carp feederbot a 2017-es év egyik siker terméke!


 


Kiváló carbon anyagának és a keresztszálas erősítésnek köszönhetően nagyon strapabíró, ám mégis könnyű és rugalmas horgászbot jött létre.


A 60-120 grammos dobósúly tökéletesen megfelel a legnagyobb halak partra segítéséhez is és emellett kellő erőtartalékkal szolgál a nagy távolságok eléréséhez. Ehhez természetesen a 3,90-es hosszúságra van szükségünk. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór megfelelő futását és, azt, hogy idő előtt ne kelljen lecserélni a használt damilt. Elég sűrűn foglalnak helyet a boton, viszont nagy belső átmérővel rendelkeznek, így a nyárfaszösz sem akad meg bennük, megkímélve minket sok kellemetlenségtől. Hagyományos csavaros orsótartó került a botra, parafa nyéllel kombinálva. Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm- től 0,28 mm-ig.


Az Intruderrel tökéletes párost alkot az Arno Crystal orsónk, mely kategóriájában egy kiváló minőséget képvisel. Precíz illesztések, könnyített fém dob és fém hajtókar jellemzi. Futása egészen jó. Nehéz ezt , de legszívesebben az egekig magasztalnánk, annyira jó ez az orsó a kategórián belül. Simán felveszi a versenyt akár tízezer forint feletti darabokkal is. Fékje precíz, jól adagolható.


Nagyon jól el vannak találva a szettek méretezései is hiszen:


3,30-as bothoz Crystal 30-as orsót adunk


3,60-as bothoz Crystal 40-es jár


3,90-es bothoz Crystal 50-es, amit kapunk