Termékek Menü
0
Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szett

Ár:
39.200 Ft
26.990 Ft
Az immár 25 éves Energofish  egy Jubileumi Kamasaki Runner Feeder Szettel kedveskedik azon horgászainak akik most ismerkednek a feeder horgászat szépségeivel.
Gyártó: KAMASAKI
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-052

Leírás

A szett tartalmaz 2 db Carp Hunter Plus Feeder horgászbotot 3,6 méteres hosszban, 40-80 g dobósúllyal, mely tökéletesen kielégíti az általános feederezés igényeit.
Anyagának köszönhetően mely Carbon compozit, kelően hajlékony, nem törékeny, a fárasztás során egyenletesen veszi fel a terhelést. 
A bottal tökéletes párost alkotnak az 50-es méretű Kamasaki Super Runner orsók, melyek a könnyű grafit háznak köszönhetően nagyon jól illeszkednek a Carp Hunter botokhoz.
Futásuk egészen kiváló.
Nem rendelkeznek extra széles dobbal, de nem is szükséges, mivel kisebb méretű keverőgyűrűk esetében a nagy dob csak hátrányt jelent!
A dob mélysége megfelelő, így vastagabb zsinórokból is szépen fel tudjuk tölteni.
A csomag tartalmaz 2 doboz 0,25 mm átmérőjű kifejezetten feeder horgászatra gyártott 150 m-es kiszerelésű monofil zsinórt.

Készségünket egy Kamasaki Economic Rod Podra tudjuk elhelyezni, mely kivételesen könnyű, könnyen szállítható és a felállítása is gyerekjáték.
A szetthez már tartalmazza a botvillákat, így azt már nem kell külön megvennünk.


A felszereléssel kifogott halat, partra is kell segíteni valamivel, ehhez segítségünkre van 1 db Energolaser 180 cm maximális hosszúságú merítőháló, mely mélységének és szárai hosszúságának köszönhetően egy 10 kg-os hal megszákolására is alkalmas.
Alumínium nyele és öntött fém illesztése nem fog eltörni így hosszú éveken keresztül használhatjuk.
Mérleg és haltartó is a szett része, így visszaengedés esetén pontos adatot kapunk a hal súlyáról, illetve ha haza szeretnénk vinni, akkor a haltartóban élve tarthatjuk a távozás pillanatáig.

Összesítve egy nagyon jól használható szettet kapunk, melyet ha megszerettük a feederezést sem kell lecserélnünk, és nagyobb, akár 10 kg feletti példányokat is üldözőbe vehetünk vele.