Termékek Menü
0
Jubileumi L&K Master szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi L&K Master szett

Ár:
39.100 Ft
29.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-024

Leírás

L&K River Jig horgászbot, mely egyrészes kivitelének köszönhetően a bot íve sehol sem törik meg, a terhelés egyenletesen oszlik el rajta. A terheléses tesztek során, befűzött fonott zsinórral, optimális szögben tartva a botot, szinte törhetetlen. A minőségi SIC betétes gyűrűk nem károsítják fonott zsinórunkat, ami visszafelé is igaz, a fonott zsinór sem tud kárt tenni bennük.

 

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:

 

Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.

 

Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során.

 

Az orsó dobjára természetesen zsinórt is tehetünk, mert a szett eleme 1 tekercs 150 m-es L&K Braid fonott, kifejezetten pergető horgászathoz kifejlesztve. Teflon bevonatának köszönhetően könnyen dobható, nem szív magába vizet és nem hangos a gyűrűk között.

 

Műcsali összeállításból válogathatunk a szerelt wolfrám előke végére. L&K light shot-ok, melyeket kombinálhatunk cheburashka-val vagy winged jiggel.

 

Ha egy kis szakmai segítséget is szeretnénk kapni a pergetéshez, horgászat előtt nézzük meg a Csukaországban jártunk c. DVD-t, ha pedig nem fogtunk semmit, a bizalom helyreállítása végett horgászat után is nézzük meg.