Termékek Menü
0
Jubileumi Match szett 3,90m Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Match szett 3,90m

Ár:
19.440 Ft
15.990 Ft
Rendeld meg most! 
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-032
Várható szállítás: 2018. március 28.

Leírás

A matchbotos horgászat a finomszerelékes módszerek megkoronázása. Nincs versenyzés sem nélküle. Non plus ultra

.

 

Ehhez mérten az Energofish Kft. 25-ik születésnapja sem múlhat el egy matchbotos ajánlat nélkül.

Black Fighter Match került a csomagba, mely dobósúlya lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is. A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá. Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát. Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést. A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.

 

Ehhez a bothoz tökéletes választás a Carp Expert Match orsó! A Carp Expert sokéves fejlesztésének az eredménye ez az orsó, mely áttételezésében és csapágyszámában, illetve azok elhelyezésében is megfelel a módszer által támasztott elvárásoknak, miszerint:

 

- Sima futásúnak kell lennie

- Megbízható, nem egy éves darab

- Precíz fékrendszer, esetünkben óriás lamellás elsőfék

Sekély dobjának köszönhetően nem kell több száz méter értékes zsinórt a dobra tennünk, elég csak 100-150 méter, de az igazán jó minőségű legyen.

Ezzel a párossal gond nélkül horgászhatunk majd dévérekre, kárászokra ugyanúgy, mint kisebb pontyokra, amurokra. Az élmény és a fogás garantált.

 

A 3,90-es horgászbothoz 3000-es orsót társítottunk.

A 4,20-as változat 4000-es modellel szerelt.