Termékek Menü
0
Jubileumi Method szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Method szett

Ár:
25.070 Ft
17.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-028
Várható szállítás: 2018. március 27.

Leírás

Method! Mindenhol csak a Method!


De valljuk meg őszintén, aki eredményesen akar horgászni, nem zárhatja ki ezt a módszert a palettájáról. Pláne azokon a vizeken, ahol intenzíven telepítenek és főként ponty, amur alkotja a megfogható halak zömét. Már kis mennyiségű etetőanyaggal is eredményesek lehetünk, a kulcs a minőségben van. Ez a módszer kedvez a kereső horgászatnak, így nem kell alapetetést végeznünk, bármikor odébb állhatunk, nem beszélve arról, hogy vizeinket is kevésbé terheljük


Ehhez a kereső horgászathoz tökéletesen megfelel a Junior Double Tip 3 méteres horgászbot, melyet használhatunk bojlis, vagy éppen feeder spiccel is. Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.


Az orsóra egy 30-as méretű Carp Expert Method Feeder Runner került. Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít. A Method Feeder Runner hosszú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását precíz csapágyazása segíti.


Az orsóra ajándékba adunk 200 méter Power Method Feeder zsinórt, mely kis nyúlásának köszönhetően és kopásállósága miatt teljes mértékben kielégíti a finom fenekezés kívánalmait.


Nincs methodozás hozzá illő kosár nélkül. A kosár készletet, most töltő formával adjuk, hogy komplett legyen a szett.


Nincs más feladatunk, csak választani egy megfelelő etetőanyagot, csalit és a vízparton minél több időt eltölteni.