Termékek Menü
0
Jubileumi Method szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi Method szett

Ár:
35.890 Ft
28.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-038
Várható szállítás: 2018. április 02.

Leírás

A Carp Expert Method Feeder horgászbot akkora népszerűségre és elismerésre tett szert, hogy nem hagyhattuk ki évfordulós szettjeink közül.

 

 

Jellegének köszönhetően a legterhelhetőbb feederek közé tartozik. 100-150 grammos dobósúly tartományának köszönhetően az átlagosnál nehezebb kosarak is nagy távolságra juttathatók vele. Nyélkialakítása is ezt a célt szolgálja, optimális fogásával több energia vihető a lendületbe. Masszív, nagyméretű SIC gyűrűi a vastagabb zsinórok gondtalan használatát biztosítják, felmehetünk egészen 0.22-es vastagságig. Háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy minden körülményhez megtaláljuk a megfelelő érzékenységet. 

 

Ehhez a bothoz megfelelő minőséget a Banax Helicon kisebbik változata, a 60 NF nyújt. A könnyített, alumínium dob magasított profilja hosszabb dobást biztosít, mint a klasszikus forma. A zökkenőmentes futást és a távdobásokhoz nélkülözhetetlen egyenletes zsinórrakást hat darab csapágy, kétsebességes tengelyemelő, házba ültetett bronz nyaki csiga és precíz illesztések garantálják. Nyeletőfék rendszere tág határok között szabályozható, óriás lamellákkal szerelt letapadásmentes főfékje kifogástalanul működik.

Áttétel: 4,8:1

Csapágyak: 5+1

Dob: Fém + Grafit pótdob

Tömege: 420 gr

Zsinórkapacitás: 0,37mm/ 230m

 

Ez az összeállítás ideális lehet, akár távolabbi haltartó helyek bevételére is.