Termékek Menü
0
Jubileumi PVA szett Katt rá a felnagyításhoz

Jubileumi PVA szett

Ár:
17.820 Ft
13.990 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGOFISH
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-023
Várható szállítás: 2018. március 28.

Leírás

Nagy népszerűségnek örvendenek a PVA termékek a pontyhorgászatban, ezért összeállítottunk ebből is egy jubileumi szettet, hogy kedvezzünk horgászainknak.
 
 
 
Szinte minden belekerült, amit használhatunk, használni kell, úgy, mint:
 
- Carp Expert csali őrlő, mellyel könnyedén apríthatunk bojlit pelletet. Ezek az őrölt csalik sokkal intenzívebbé válnak és nagyobb csalogató erővel rendelkeznek, mint egészben hagyott társaik.
 
- Kétféle Carp Expert töltő csöves és tömővel ellátott PVA háló, mellyel pillanatok alatt készíthetünk kis hurkákat az ólom, vagy a horog mellé. Mát pár szem csali is olyan extra csalogató hatást jelent, aminek nem tudnak ellenállni a halak.
 
 
 
- Ha nem szeretnénk hálót használni, itt van kétféle PVA zacskó, melyek kivételes módon aromásítva is vannak.
 
- Fűzőtű is került a csomagba, kifejezetten PVA szalagos, zsinóros fűzéshez, melyre jóval több bojlit, pelletet tudunk felhúzni egyszerre, mint egy hagyományos fűzőtűre.
 
 
 
- Hogy legyen is mit felhúzni, őrölni, tölteni, The One Purple bojli és Benzár Pellet egészíti ki a pakkot! Szintén Krilles és Halas Lazac olajos ízesítésben.
 
 
 
Azok mellett, akik régóta használják ezeket a termékeket, azoknak is bátran ajánljuk, akik most ismerkednek a PVA-k használatával, mert mindent megkapnak egy csomagban, amelyből a fogyó tételeket már később csak pótolni kell.