Termékek Menü
0
Kamasaki Alfa Picker szett 300-es Katt rá a felnagyításhoz

Kamasaki Alfa Picker szett 300-es

Ár:
23.750 Ft
14.990 Ft
A finomszerelékes Pickerezés a fenekező horgászat alfája!
Gyártó: KAMASAKI
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 12045-014

Leírás

Most egy olyan szettet állítottunk össze a feederezés kedvelőinek, amely rendkívül kedvező ára ellenére olyan minőségű alkotókat tartalmaz, melyekkel garantált az élvezetes, élmény dús horgászat.

 

 

Egy összeállításnak a legfőbb elem minden esetben a horgászbot, mely esetünkben egy Kamasaki alfa Picker.

Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását. B akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

 

Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.Ehhez a horgászbothoz egy 5000-es méretű Carp Expert Feeder orsó került a szettbe.

Az igényes megjelenés és esztétikum mögött komoly, 6 golyóscsapággyal és tűgörgős visszaforgás-gátlóval ellátott belső szerkezet óramű pontossággal végzi a dolgát.

A kellően masszív karbon ház, stabilan tartja a belső szerkezetet, melynek fém öntvény elemei és acél tengelye időtállóságot biztosít számunkra.

 

A szerelékünk elkészítéséhez Carp Expert River feeder kosarakat és hurokkötőt kapunk, mellyel minden apró fület egyforma méretűre köthetünk szerelékünkön.A halak csalogatásáról 1 kg benzár mix etetőanyag gondoskodik, melyet egy praktikus vászon keverő edényben készre nedvesíthetünk.

 

A csali pedig legyen egy különlegesség, a Benzár Mix pasta, melyet önállóan is használhatunk horogra gyúrva, vagy éppen be is boríthatjuk vele pellet vagy bojli csalinkat, kukoricánkat.

Ha különálló csaliként használjuk, nagy segítséget nyújt az a Paszta forma, mellyel egyforma méretűre készíthetjük horogcsalinkat minden esetben.