Termékek Menü
0
Kamasaki Alfa Picker szett + Kamasaki halkímélő szett Katt rá a felnagyításhoz

Kamasaki Alfa Picker szett + Kamasaki halkímélő szett

Ár:
28.140 Ft
18.990 Ft
Rendeld meg most! 
Gyártó: KAMASAKI
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 19999-610

Leírás

Kamasaki Alfa Picker szett 300 cm-es

 

Most egy olyan szettet állítottunk össze a feederezés kedvelőinek, amely rendkívül kedvező ára ellenére olyan minőségű alkotókat tartalmaz, melyekkel garantált az élvezetes, élmény dús horgászat.

 

Egy összeállításnak a legfőbb elem minden esetben a horgászbot, mely esetünkben egy Kamasaki alfa Picker.Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását. B akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

 

Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.

 

Ehhez a horgászbothoz egy 5000-es méretű Carp Expert Feeder orsó került a szettbe.

 

Az igényes megjelenés és esztétikum mögött komoly, 6 golyóscsapággyal és tűgörgős visszaforgás-gátlóval ellátott belső szerkezet óramű pontossággal végzi a dolgát.

 

A kellően masszív karbon ház, stabilan tartja a belső szerkezetet, melynek fém öntvény elemei és acél tengelye időtállóságot biztosít számunkra.

 

A szerelékünk elkészítéséhez Carp Expert River feeder kosarakat és hurokkötőt kapunk, mellyel minden apró fület egyforma méretűre köthetünk szerelékünkön.

 

A halak csalogatásáról 1 kg benzár mix etetőanyag gondoskodik, melyet egy praktikus vászon keverő edényben készre nedvesíthetünk.

 

A csali pedig legyen egy különlegesség, a Benzár Mix pasta, melyet önállóan is használhatunk horogra gyúrva, vagy éppen be is boríthatjuk vele pellet vagy bojli csalinkat, kukoricánkat.Ha különálló csaliként használjuk, nagy segítséget nyújt az a Paszta forma, amellyel egyforma méretűre készíthetjük horogcsalinkat minden esetben.

 

+

 

Kamasaki Halkímélő szett

 

A fogd meg és engedd vissza mozgalom egyre szélesebb körben terjed hazánkban. Vannak olyan tavak, ahol a horgászat megkezdésének alap feltétele a hal kíméletes kezelését biztosító kiegészítők megléte. A szettben található PONTYZSÁK (75x100cm) és PONTYMATRAC (80x45cm), valamint 30 ml szájfertőtlenítő.