Termékek Menü
0
Bait-Tech Special G Green etetőanyag + Colmic Method Feeder + Comic vödör ajándék Preston PR39-es horoggal Katt rá a felnagyításhoz

Bait-Tech Special G Green etetőanyag + Colmic Method Feeder + Comic vödör ajándék Preston PR39-es horoggal

Ár:
8.710 Ft
7.990 Ft
Rendeld meg MOST!
Gyártó: COLMIC
Szállítási díj: 990 Ft
Cikkszám: 19999-540

Leírás

Special G Green Groundbaits
 
 
 
 
 
 
 
Az angol piacra kifejlesztett speciális etetőanyag Jelenleg a GPS90 kódjelű halliszt a legfinomabb és legtisztább, amit kereskedelmi forgalomban lehet kapni. Ez a rendkívül tömény, nagyon finom szemcsézetű keverék is ezt a szuperhallisztet tartalmazza. Vízzel bekeverve zöld színű lesz, majd oldódás közben rendkívül erős illatot áraszt, és nagy felhőt képez. Ezt vízhőmérséklettől függetlenül nagy távolságról is megérzi a hal. A pontyok számára olyan csábító finom illata van, amelynek nem tudnak ellenállni. Ez a keverék a hallisztes keverékek királya jelen pillanatban. Fogóssága messze felülmúlja bármelyik vetélytársát! Különböző hallisztes pelletekkel keverve, bombaként hat a vízben!
 
 
 
+
 
 
 
Colmic Method Feeder Fed40C+Fed40D
 
 
 
+
 
 
 
Colmic vödör
 
 
 
+
 
 
 
Preston PR39 horog
 
 
 
Bronz színű, szakállas füles horog, kihajlított füllel. Ugyanolyan kialakítású, mint a PR38 horog, de mikroszakállas kivitelben.Tökéletes hajszálelőkés horgászathoz, pontyos verseny horgászathoz.