Termékek Menü
0
Tobi Harcsázó szettje Katt rá a felnagyításhoz

Tobi Harcsázó szettje

Ár:
21.470 Ft
19.900 Ft
Rendeld meg most!
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 19999-901
Várható szállítás: 2018. április 02.

Leírás

Rubin Cat Harcsázó bot

 

A rendkívül kedvező ár, óriási erőtartalékokat takar. A Rubin Cat botot nyugodtan használhatjuk kuttyogatni, vagy akár felszíni úszózni, csúszóúszózni és stupekozni is. A bot erejét IM7-es karbon garantálja. Orsótartójába a legnagyobb méretű orsók is könnyedén elhelyezhetők, és ezzel kiegészítve az igazán nagy harcsákkal is eredményesen vehetjük fel a harcot. Kivételes anyagvastagságának köszönhetően szinte törhetetlen, a felszíni sérüléseket, karcokat is igen jól tolerálja. Messziről történő bevágás esetén is a horog biztosan ül a merev spiccnek köszönhetően Duplon nyele kényelmes fogást biztosít egy kapitális harcsa fárasztása során is. Kezdő horgászaink részére is bátran ajánljuk.

 

 • Hosszúság:3,00m

 • Tagok: 2

 • Dobósúly: 200-500 g

 • Szállítási hossz: 156 cm

 • Súly: 767 g •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

+

 

Specialist Catfish Harcsázó orsó

 

kivételesen masszív belső szerkezettel rendelkezik. A legszembetűnőbb pontja a 6 mm vastag acél tengelye, ami a legkeményebb fárasztások során sem fog eldeformálódni. A rotor igen egyben van, kottyanásmentesen dolgozik. A grafit hát mögött egy túlméretezett tányérkerék található! Azért a túlméretezés, hogy minél jobban bírja a terhelés, és nagy erő ellenében is tudjuk hajtani orsónkat. Igaz, hogy ezért nehéz lett az orsó, de úgy gondolom ennyit be lehet áldozni a megbízhatóság oltárán, úgysem fogjuk kézben tartani, mindössze a fárasztás során. A hajtókar anyaga megegyezik a ház anyagával, de még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kevés, az vegye kézbe az orsót és feszegesse meg úgy igazán ezt a hajtókart (az ésszerűség határain belül). Fárasztás közben biztosan nem fog eldeformálódni.

Az orsó szerkezetében már megbízunk, tekerjünk rá zsinórt!

Hatalmas és mély dobja van, 0,50 mm-es monofil zsinórból 250 métert tekerhetünk rá, fonott zsinórból ez az érték valamivel kevesebb. Tehát megállapíthatjuk, hogy az orsó alkalmas kuttyogatásra, ahol nagyon vastag monofil zsinórt használunk, de alkalmas behúzásra, ahol például 0,40 mm-es fonottból komoly mennyiséget tudunk feltekerni rá. A pergetés kivételével a harcsa horgászatának összes módszerére megfelelő. Fékrendszere óriáslamellás, hagyományos, ám extra erős.

Ahogy tapasztaljuk a tél végi első komolyabb felmelegedéseket, már szerelhetjük is fel és irány a vízpart. Biztosak lehetünk benne, hogy nem veszítünk halat a régebbi, gyengébb orsónk miatt, hiszen a harcsás botunkon már az ET Specialist Catfish orsónk van!

 

+

 

Specialist Catfsih Zsinór

 

Kivételes átmérő/szakítószilárdság aránnyal rendelkező, kopásálló, a műcsali minden rezdülését maximálisan közvetítő tökéletes pocolymer pergetőzsinór. Áttetsző anyaga észrevehetetlen a legóvatosabb halak számára is.