Termékek Menü
0
Tobi Profi Wizard pergető szettje Katt rá a felnagyításhoz

Tobi Profi Wizard pergető szettje

Ár:
34.547 Ft
29.990 Ft

Rendeld meg most! 

Gyártó: WIZARD
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 19999-945
Várható szállítás: 2018. március 28.

Leírás

Wizard ASP Spin pergető horgászbot 270 cm/14-60 g

 

Gyakorlott horgászok mondhatják, hogy minek ilyen hosszú, hiszen nem lehet vele nagyobbat dobni, mint egy 240-es bottal.

A válasz ebben az esetben az, hogy az átlagos, vastag és viszonylag nehéz botokkal nem lehet nagyobbat dobni, mert nem tudunk kellő lendületet és dinamizmust vinni a dobásba.

A Wizard Asp viszont egy nagyon vékony és könnyű horgászbot, amivel biztosan messzebbre dobunk egy rövidebb horgászbotnál. Az orsótartó felett 10 mm-es vastagsággal rendelkezik a 240-es változat.És mint tudjuk a balinokhoz nagy dobás kell.

Megérzik ha rájuk vadászunk és távolabb húzódnak a veszélyes zónától.De mi métereket nyertünk és máris köztük landol a műcsali, mely esetünkben lehet egy Salmo Wave.

Ezzel a kombóval és egy Asp orsóval nincs elérhetetlen távolság és hal.

 

Főzsinórnak mehet a leheletvékony fonott. SIC gyűrűsor biztosítja a zökkenőmentes kifutást.

Gerinces, feszes bot, mellyel a távoli bevágások is biztosan ülnek.Mindenkinek ajánljuk aki balinra horgászik, legyen kezdő, haladó, vagy profi.

Emellett természetesen bármelyik ragadozóhalunk horgászatára kiválóan alkalmas.

 

Wizard High Speed Asp pergető orsó

 

A balinok tempóját bizony a műcsalik vezetése során is fel kell venni. A legjobb erre a célra egy nagy áttételű orsó, mint a Wizard High Speed ASP. Az orsó áttétele 7,1:1! Igen, a hatjókar teljes elfordításával majdnem hétszer fordul meg a rotor az orsó tengelye körül. Ezáltal az orsó nagy előnye, hogy a megszokott pergetőorsókhoz képest gyorsabb bevontatást tesz lehetővé, ami nem csak a balinoknak jó, hanem kezünket is kíméli, mivel nem kell őrült módjára tekernünk orsónkat a megfelelő sebesség eléréséhez. A sima futásról 6 csapágy gondoskodik plusz a tűgörgő.

 

Nevis Pergető táska 3dobozzal 28x19x16 cm

  • Méret:28x19x16 cm
  • 600D Oxford
  • Nylon alapanyag
  • állítható vállszíj
  • kiegészítő zsebek
  • minőségi könnyen kezelhető zippzárak
  • praktikus design
  • 3db műanyag szerelékes doboz

Specialist Pike 300 m 0,25 mm pergető zsinór

 

Sötét tónusú, szélsőséges módon terhelhető, nagy kopásállóságú zsinór melyet kimondottan a bedőlt fákkal és hínárral tarkított tartások meghorgászására fejlesztettek. Mind a hagyományos élőhalas, mind a műcsalis horgászat során sikerrel alkalmazható.

 

Salmo szett 11 + FR 7 DR OC

 

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442 Prakitkus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinknek megfelelően alakítható. SALMO WOBBLER EXECUTOR IEX7SDR RHP Ezzel a természetes mintázatú executorral a mélyebb rétegeket horgászhatjuk meg, ahol csukák és süllők ronthatnak rá. SALMO WOBBLER EXECUTOR IEX7SDR GT Egy tradícionális, jól kitalált alak, egy részleteiben is kidolgozott forma. Megbízható, közepes frekvencia jellemzi, ami a meghökkentő színekkel együtt nagyon fogóssá teszi. Szintén csuka-süllő mágnes. SALMO WOBBLER SLIDER SD7F PUT Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Feltűnő mintázat és a jól bevált forma= a csukák kedvence. Salmo Frisky FR7DR OC Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Mélyebb vizek süllőit, csukáit vehetjük üldözőbe általa.